Reparatii cardane VW

Atelierele Cardan Expert executa servicii profesionale de reparatii cardane pentru vehicule marca Volkswagen, astfel:

  • Reparatii cardane Touareg

  • Reparatii cardane Crafter

  • Reparatii cardane Tiguan

  • Reparatii cardane LT

Reparatia cardanelor se face prin inlocuirea totala a elementelor defecte cu piese originale.

In urma reparatiei unui cardan, acesta este echilibrat dinamic pentru o buna functionare in conditii de rulaj.

Cand operatiunea de reparatie cardane necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele reparate beneficiaza de garantie europeana. Termenul de executie este de maxim 2 de ore, in cazul in care nu apar situatii neprevazute. Lucrarile de reparatie cardane se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula.

Toate piesele utilizate in reparatia cardanelor au calitate OE, avand astfel siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Dupa reparatia cardanelor se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In ateleierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind unul din reperele din pagina de contact, sau accesand magazinul nostru online la adresa www.reparatiicardane.shopmania.biz .

De asemeni, ne puteti contacta la unul din reperele de mai jos:

Adresa: Str. Lacramioarei, Nr. 39, Sector 3, Bucuresti

E-mail: office.cardanexpert@gmail.com

Telefon:cosmote-logo0763.345.756 | orange-logo 0743.318.568 | vodafone-logo 0734.794.809

Reclame