Reparatii cardane

AMC Spares ofera servicii de reconditionari cardane, reparatii cardane, service cardane precum si cardane la preturi mici.

Vanzari cardane | Componente cardanice

Centrul de excelenta in reparatii cardane CARDAN EXPERT. Rapiditate in executie: MAXIM 2 ORE. Garantie fara limita de kilometri.

Reparatii cardane

Reparatii cardane si coloane volan

 

Operatiunile de reparatii cardane se fac prin inlocuirea totala a elementelor defecte cu piese originale.

In urma reparatiei unui cardan, acesta este echilibrat dinamic pentru o buna functionare in conditii de rulaj.

Cand operatiunea de reparatie cardane necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele reparate beneficiaza de garantia calitatii. Termenul de reparatie a cardanelor este de MAXIM 2 ore, in cazul in care nu apar situatii neprevazute. Lucrarile de reparatie cardane se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula.

Toate piesele utilizate in reparatia cardanelor au calitate OE, avand astfel siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Dupa reparatia cardanelor se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In ateleierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind unul din reperele din pagina de contact, sau accesand magazinul nostru online la adresa www.reparatiicardane.shopmania.biz .

De asemeni, ne puteti contacta la unul din reperele de mai jos:

Adresa: Str. Lacramioarei, Nr. 39, Sector 3, Bucuresti

E-mail: office.cardanexpert@gmail.com

Telefon:cosmote-logo0763.345.756 | orange-logo 0743.318.568 | vodafone-logo 0734.794.809

Reclame
Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe